S | Ste |
![]() | abakierzynski |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | jerzy_pozoga |
jerzy_pozoga - Ja, próbowałem rozmawiać z native Irlanczykiem z głębokiej prowincji. Przebieg rozmowy był dla mnie żałosny z powodu pronounce, kolokacji, itp.
-
vor 7 Jahren
|
|
![]() | jerzy_pozoga |
jerzy_pozoga - W księgarniach "COLUMBUS" można zakupić fajne, małe powieści książkowe wraz z lektorem na CD. Poziomy do wyboru od A1...do C1. I tam na ostatniej stronie jest egzamin testowy z owej lektury. Nauka na naszym Etutorze również ma egzaminy końcowe z podrozdziałow . I ja to sobie wysoko cenię!
-
vor 7 Jahren
geändert: vor 7 Jahren
|
|
stanli - Jerzy_Pozoga czy chodzi Ci np o to : http://www.columbus.com.pl/level-1-beginner-c5327.html ?
-
vor 7 Jahren
|
+1 |
![]() | jerzy_pozoga |
S | Ste |
jerzy_pozoga - Hi Ste- wierzę w twoje umiejętności poznawcze oraz paplanie! Ja zawsze lubiałem lekcje z nauczycielką ponieważ ONE zawsze sporo omawiały temat. Znam z opowiadań studenta który przez jeden rok NIC nie umiał powiedzieć a potem jego zmysły się otwarły. I ja tobie również zyczę tobie powodzenia w nauce konwersacji.
-
vor 7 Jahren
|
+2 |
Czy macie jakieś doświadczenie w konwersacje z native speakers przez Internet?
Kompleksowa nauka angielskiego (materiały audio, konwersacje)
He don't, she don't - dlaczego tak niegramatycznie mowia niektorzy Anglicy
Problemy z nauką hiszpańskiego, prośba o pomoc
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.