![]() | ipon |
![]() | tomke78 |
Bilberry - może dlatego, że Anglicy nie umieją narzekać
ostatnio w UK są kursy narzekania - poważnie bo człowiek, który narzeka dostaje lepsze traktowanie - vor 13 Jahren |
|
Bilberry - jak napisał tomke78, mi też Anglicy zawsze mówią, że mój angielski jest świetny, zawsze zrobiłem dobrą robotę - tak na dłuższą metę to męczące, nikt nie lubi krytki (za dużo) ale gdy ci ktoś wciąż mówi jaki jesteś dobry, to w końcu przestajesz mu wierzyć, to takie puste komplementy, szczególnie jak wiem, że akurat coś pwiedziałem źle, pytam i słyszę, że było świetnie!?!
-
vor 13 Jahren
|
+1 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | rzuff_3 |
![]() | DAD |
ipon - Dad bardzo sie mylisz nie zamkne sie w sobie pozdrawiam i czekam na czasy kiedy odezwa sie ludzie tolerancyjni a nie tylko ci co proponuja latke i plasterek na usta
-
vor 13 Jahren
|
+3 |
![]() | ipon |
R | radmar2 |
radmar2 - rzuff_3: Ciebie również przepraszam za cytat z serialu "Alternatywy 4", gdyż w tym momencie trochę mnie poniosło.
Podsumowując - masz rację, masz prawo mieć własne zdanie, a ja mam się prawo z nim nie zgadzać. Cytat usunę gdyż był on jednak niegrzeczny. - vor 13 Jahren geändert: vor 13 Jahren |
|
ipon - Radmar2 jestes boski podziwiam Twoja madrosc i dzieki,ze moglam Cie poznac jeszcze raz dzieki
-
vor 13 Jahren
|
+2 |
radmar2 - ipon i efogt:
To teraz dziewczyny zakopcie już ten topór wojenny. Ja wiem, że emocje robią swoje i ciężko może być tak od razu... Ale na początek nie poruszajcie tych tematów przez pewien czas, a po jakimś czasie jak emocje opadną to i całkiem inaczej będzie on przez Was postrzegany. Szanuję Was obie i zależy mi na tym abyście i Wy się znowu szanowały. Jeśli nie od razu to może za jakiś czas. - vor 13 Jahren |
|
lukaszgd - kurde co się dzieje... jak rozpoczęłem przygodę z eturot podobało mi się forum i taka pomoc użytkowników wzajemna... a tu teraz same walki albo walka ipon i efogt albo albo quantum137 i rzuff_3 aż tracę chęć wchodzenia na forum żeby tego nie oglądać. Nie są to zbytnio merytoryczne wątki. Pozdrawiam i życzę pogodzenia i normalnej atmosfery :)
-
vor 13 Jahren
|
+7 |
![]() | ipon |
czy mozna wyswietlic pytanie wylacznie na ktore sie odpowiedzialo?
Gdzie znajdę pozostałe zakładki, które zniknęły po zmianach?
Czy w tym przypadku należałoby użyć czasu Present Perfect czy Past Simple?
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.
Ja mysle ze ci na tej obczyźnie nie do konca jest az tak dobrze. Potrzebujesz kontaktu z innymi. W duzej grupie zawsze ma sie poplecznikow i przeciwnikow. Ot, tak to juz w zyciu jest :) - vor 13 Jahren