ANMELDEN

Wspólne konwersacje Skype B1/Business english

vor 6 JahrenLetzte Aktivität: vor 4 Jahren
Cześć,

cenię sobie naukę z platformą e-tutor zwłaszcza w kwestii powtórek które jak na razie wykonuje codziennie od 107dni.
Jednak jak zapewne każdy z nas wie nie zapewnia ona w pełni dobrego treningu naszych umiejętności komunikacyjnych.

Przyczyną napisania tego posta jest fakt, że jak wielu trenerów podkreśla ważne jest aby często rozmawiać z drugą osobą bez względu na to czy popełniamy błędy czy nie. Drugą kwestią jest częstotliwość nauki - lepiej 10min codziennie niż 1,5h raz w tygodniu.

Tyle słowem wstępu a teraz konkrety :)

Poszukuje osoby do wspólnych konwersacji przez Skype

- rozmowy na dowolny temat, byle często (czasami nawet 5-10 min w stylu hi! how are you? i powrót do pracy :))
- poziom najlepiej min A2
- bez zbędnego umawiania się - jesteś online, ja jestem, łączymy się i startujemy
- możemy się również umówić na dłuższą pogawędkę na konkretny temat, może nawet związany z lekcją na e-tutorze
- mile widziane konwersacje w większej grupie

Obszary na których się znam:
- Kulturystyka, dietetyka, trening
- Sprzedaż, zarządzanie sprzedażą
- słownictwo BE

To co mogę zapewnić to konsekwencję i wytrwałość z mojej strony :)

Zapraszam do kontaktu.
Kuba
J
jgczarnecki
Shay - Jest taka aplikacja tandem.. Można poznać wielu wspaniałych ludzi, lepiej z obcokrajowcem, tak mi się wydaje, bo zmuszasz się do mówienia nawet jeśli czegoś noe pamiętasz to z automatu wiesz, że jeśli nie znajdziesz zamiennika, druga osoba Cie nie zrozumie :-P - vor 6 Jahren

Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.

Antworten: 8

czy jesteś jeszcze zainteresowany konwersacjami?
A
anbazia

ja jestem na A2 :D ktoś spróbuje się ze mną dogadać? :D
?
Gość

cześć wszystkim
proponuję call'e po angielsku, najfajniej gdyby . sama mam blokadę jezykową , ale chętnie jej się pozbędę 🤔😎pozdrawiam I czekam na info od was👍
I
IzaOwBo

ja tez jestem podobno A2🙃
I
IzaOwBo

Chętnie poćwiczę angielski przes Skypa, mój poziom to B1/B2.

live:.cid.db941486e77c2551
S
sin30

Witam, również chętnie podepnę się pod ten temat mój poziom A2/B1. Jeżeli ktoś chętny proszę o info zdzwonimy się przez Skype.

Pozdrawiam
N
Noga_Piotr_84

Jeżeli ktoś ma ochotę pokonwersować A2/B1/B1+ to może również spróbuję. Od wieków mam wrażenie próbuję coś z tym angielskim zrobić a jednak ciągle coś z tą nauką szwankuje. Może inna forma niż tylko klepanie słówek i fraz będzie lepszym motywatorem do dalszej nauki. Spróbować zawsze można :)
F
fsaternus
vor 5 Jahrengeändert: vor 5 Jahren
JakubSiewierski - napisz PW mamy grupe konwersacyjna wspoltworzona z innymi użytkownikami eTutor. - vor 5 Jahren

Ja jestem zainteresowany jeżeli nadal taka grupa istnieje, dajcie znać jak się dołączyć
Marakuk

Ähnliche Threads