![]() | drumstick |
![]() | quantum137 |
drumstick - Dzięki, ja tego słówka nie słyszę, mimo ze staram się wsłuchać, dlatego moja wątpliwość. Może to sprawa odtwarzacza? Albo mojego narządu akustycznego (ucha). Dzięki.
-
vor 13 Jahren
|
|
quantum137 - Słychać dosyć dobrze, może masz w systemowych/softwerowych ustawieniach karty dźwiękowej ustawione wyciszanie częstotliwości około 1kHz-3kHz, ma to kolosalny wpływ na odtwarzanie ludzkiego głosu.
-
vor 13 Jahren
geändert: vor 13 Jahren
|
|
drumstick - What have I to do?
PS. Poprawiam więc na: What must I do? - by nie "gorszyć" innych. - vor 13 Jahren geändert: vor 13 Jahren |
|
quantum137 - Wchodzisz w ustawienia dźwięku i sprawdzasz efekty środowiskowe, korektor graficzny.
Zresetuj ustawienia albo wybierz korekcje dźwięku 'voice'. Różnie to się może nazywać w zależności od typu karty dźwiękowej. PS. What do I have to do?/ What must I do? ;) Tak powinno wyglądać Twoje pytanie :) - vor 13 Jahren geändert: vor 13 Jahren |
|
drumstick - No właśnie, zastanawiam się nad tym pytaniem.
A dlaczego nie "What have I to do? - vor 13 Jahren |
|
quantum137 - W swoim przykładzie użyłeś czasownika have jako posiłkowego (w czasie teraźniejszym prostym) a on w tym przypadku jest czasownikiem głównym i zdanie jest po prostu błędne.
-
vor 13 Jahren
geändert: vor 13 Jahren
|
|
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
Quit staring! Może warto dodać do Diki?
Słówka których nie ma tłumaczenia np. w Cambridge Dictionary
Dlaczego brakuje ikony głośnika przy zwrocie "poor thing"?
Dodanie własnych słówek / wyrażeń / zdań do powtórek
Słowa table tennis przetłumaczone jako rakieta tenisowa to zwyczajny błąd?
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.