H | Hypnos |
![]() | absolwentka |
Hypnos - Czyli powótrki ciągle będą rosnąć mimo tego , że konto straci ważność na etutor ?
I później będę musiał i tak to nadrobić czyli rozłożyć bo będę miał ich za wiele ? - vor 13 Jahren |
|
absolwentka - Jeśli straci ważność (minie okres na który wykupiłeś abonament) to nie wiem, co z powtórkami. Nie miałam jeszcze takiej sytuacji. Gdybyś nadal miał wykupione abonament to powtórki by rosły. Zapytaj administrację lub poczekaj na odp. innego użytkownika. Pozdrawiam!
-
vor 13 Jahren
|
-1 |
esterka - Powtórki się nie anulują. Oczywiście nie przybędzie ich więcej, jeżeli materiału nie będziemy dodawać. Pozostaną tylko te, które już w kalendarzu figurują w tym dniu, kiedy zaprzestanie się nauki albo wykreśli się dni z kalendarza powtórkowego.
-
vor 13 Jahren
|
+1 |
esterka - Teraz mam właśnie przerwę; zanim ją rozpoczęłam, zrobiłam tak, jak radzi pani A.Machowicz. Powtórki z dni wykreślonych z kalendarza zbiły się w najbliższych dniach niewykreślonych. Po powrocie czeka mnie rozłożenie 3000 powtórek, z tym że jest to liczba z 6 tygodni, a tyle zwykle przerabiałam tygodniowo. Tak więc jest Ok. Można w czasie przerwy w abonamencie uczyć się w ograniczony sposób - fajna sprawa!
-
vor 13 Jahren
geändert: vor 13 Jahren
|
+1 |
absolwentka - W takim razie owocnego urlopu od etutora. Mnie też czeka przerwa, bo wyjeżdżam w sierpniu na wakacje, ale notatki i mp4 zabieram;)
-
vor 13 Jahren
|
|
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
a.kosmal eTutor Mitarbeiter |
Chcę zamówić test i zrobić przelew. W którym miejscu zaznaczam jaki poziom testu chcę zamówić?
Nagrania dla kursu języka niemieckiego
Skąd znacie stronę eTutor.pl do nauki języka angielskiego?
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.