K | kura_86 |
![]() | ssunnydayss1 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | mniszka |
![]() | rupcio |
Barbara.m - Nie mam konta więc nie mogę się wypowiedzieć z własnego doświadczenia ale niedawno czytałam w gazecie artykuł na ten temat i podobno w Polsce jest dostęp do około 15-17% bazy filmów dostępnych w USA. Chodzi o dostęp do wersji angielskiej a nie polskiej (jeśli komuś zależałoby na przetłumaczonych pozycjach do podobno jest ich niewiele). Sama jestem ciekawa czy faktycznie jest aż tak słabo.
-
vor 9 Jahren
|
+2 |
![]() | dupcia1 |
pkomarek1 - Ja bym jednak polecał bez napisów, gdyż te napisy ciągle "przyciągają" wzrok i wtedy więcej czytasz po polsku, niż słuchasz angielskiego...
Ewentualnie, jak się ma czas, to najpierw obejrzeć bez napisów, potem z napisami - w ramach "kontroli" (nawet tylko te fragmenty, które się nie zrozumiało lub ma się wątpliwości), i jeszcze raz bez napisów :) - vor 9 Jahren geändert: vor 9 Jahren |
+1 |
![]() | abmmichal |
piotr.grela - Michał każdy kolejny film i serial po angielsku to będzie coraz lepiej aż w końcu ten angielski nie będzie dla nas językiem obcym.
-
vor 4 Jahren
geändert: vor 4 Jahren
|
+1 |
Nauka języka hiszpańskiego z filmów/seriali
Co zrobić, kiedy nie rozumiemy wszystkich słówek w filmach?
Czy znacie jakieś filmy po angielsku z angielskimi napisami?
Jak nauczyć się oglądać filmy po angielsku?
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.