ANMELDEN

Jak przejść z nauki języka angielskiego do niemieckiego?

vor 12 JahrenLetzte Aktivität: vor 9 Jahren
Mam konto,gdyż uczyłam się dłuzszy czas języka angielskiego.Teraz chciałabym uczyć się języka niemieckiego.
Po zalogowaniu "wskakuje"mi język angielski.
Jak wejść i kupić lekcje j.niemieckiego.

aaaanka
A
aaaanka

Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.

Antworten: 11

W prawym górnym rogu masz ikonkę flagi brytyjskiej, rozwiń menu obok i przełącz na język niemiecki. Aby wykupić lekcje niemieckiego kliknij najwygodniej na linku w stopce strony "kurs niemieckiego".
grzesce
vor 12 Jahrengeändert: vor 12 Jahren

W prawym gornym rogu obok flagi angielskiej masz taki mały trójkącik. Jak klikniesz będzie opcja zmiany flagi na niemiecka a dalej bedzie z górki.
rupcio

zmiana flagi ( w prawym górnym rogu )
D
dorota.andrjanczyk

kliknij na flagę WB i zmień ją na flagę Niemiec
K
kacprel

najpierw muszę się nauczyć jednego a później drugiego jest takie stare przysłowie,nie chwyta się dwóch srok za ogon bo jest to nie możliwe Kazimierz.
Kazimierzm

trudno uczyć się angielskiego i niemieckiego razem. Bardzo tego doświadczam. Danuta
D
danutaangel

Szanowny Kazimierzu,
Spokojnie można się uczyć dwóch języków naraz, choć nie jest to oczywiście łatwe. Uważam tylko, że pomiędzy naukę języków w tym samym dniu powinna być przerwa, np. angielskie rano, niemiecki wieczorem. Poza tym Beta jest "Aniołem", a skoro tak to nie ma ograniczeń:)
rupcio

W chwili obecnej, aby przełączyć języka nauki należy kliknąć Menu, wskazać opcję Języka nauki i wybrać odpowiednią flagę z rozwiniętego menu.

Pozdrawiamy!
japonskiwachlarz

Niestety na tablecie nie da się przejść do zmiany języka, gdyż ikonka z rozwinięciem funkcji jest nieaktywna. Dotyczy to Ipada:(
rupcio
japonskiwachlarz - W przypadku urządzeń mobilnych, które nie obsługują tego typu elementów po kliknięciu na opcję "Język nauki: angielski" następuje przekierowanie na stronę Ustawień, gdzie można zmienić tryb nauki. - vor 11 Jahren
agata12345678910 - ja umię na tablecie - vor 9 Jahren

można zmieniac jezyk na telefonie laptopie tablecie itp...
agata12345678910

Ćwicz jednocześnie dwa języki. W przeciwnym razie jeden z nich zacznie Ci się zacierać.
M
montumag

Ähnliche Threads