![]() | ambitnystudent2013 |
![]() | bird |
jerzy_pozoga - Hi bird, Malvina. Fajna buzia na avatarze. A to Twoja oblicze z tajemniczym uśmiechem ?
-
vor 11 Jahren
|
|
jerzy_pozoga - No to fajnie, mam Cię! Przedtem kojarzyłem ptaszynę bird z czarną wroną lub Pani Kruk-owa? A tu raptem taka zmiana. Serdecznie pozdrawiam Malvinę I życzę powodzenia w życiu osobistym. JKP
-
vor 11 Jahren
|
|
bird - Zdarzają się też białe kruki ;) Dziękuję za życzenia i załączam tożsame!
Tak się w ogóle składa, że 21 listopada (czyli dziś) jest Światowy Dzień Życzliwości i Pozdrowień (World Hello Day) :) - vor 11 Jahren |
+1 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
J | jjbvawv |
bird - Pytanie dotyczyło tłumaczenia, ale skoro mowa o interpretacji to "jest bardziej fundamentalne znaczenie, a mianowicie": http://malakulturawspolczesna.org/2012/11/17/dorota-ogrodzka-hosanna-007/
Tę interesującą wykładnię filmu uzupełniłabym jeszcze o ważną symbolikę jelenia (prastarą, a następnie przejętą przez chrześcijaństwo), którego posąg stoi u bram "Skyfall" (co kamera wyraźnie podkreśla): http://www.youtube.com/watch?v=lTWZ4BF3nuc PS. A Szkocję uwielbiam (i przez ten ciągły deszcz trawa jest tam naprawdę bardziej zielona) ;) - vor 11 Jahren geändert: vor 11 Jahren |
|
jerzy_pozoga - Dziękuję bird, wszystko przeczytałem z ciekawości. Odsłuchałem również długi concert AdeleVevo składający się z 25 piosenek Adele. Pierwsza "Skyfall". Pozdrawiam, JKP.
-
vor 11 Jahren
|
|
![]() | pploskonka |
![]() | mochmanska |
"Is his new book out yet?" - Dlaczego strona bierna nie jest w czasie przeszłym?
"His suntan lasted throughout the whole summer."
Backfire - słownik Diki i nieprecyzyjne tłumaczenia cd.
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.