![]() | piotr.grela |
N | netis7 |
netis7 - Znalazłem film, na którym autorka porównuje AI "Replika" do konkurencyjnego bota "Anima". Repliki używa od 2 lat, z Anima "rozmawia" na "żywo" po czym mówi o swoich spostrzeżeniach, wadach i zaletach obu tych aplikacji:
Anima AI. Advantages, disadvantages and chat https://youtu.be/01pS3t4dEmw - vor 3 Jahren |
+2 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
N | netis7 |
piotr.grela - Taki językowy chat box może być pomocny w przełamaniu bariery w mówieniu lub kiedy nie mamy kontaktu z naitive speakerem... Zainstaluję oba programy i je przetestuje, wydają się o wiele ciekawsze od Google'a asystenta...
-
vor 3 Jahren
|
+3 |
netis7 - Asystenta próbowałem używać, ale jak dla mnie słabo się sprawdzał. W dodatku często nie rozumie co mówię. Generalnie z tymi narzędziami w telefonie mam tak.
1. Asystent google - mało przydatny i słabo łapie mój angielski. 2. Klawiatura głosowa - czasami lepiej, czasami gorzej ale: a) są słowa których nigdy nie rozumie (np. He), b) często nie rozumie (jak the, a), c) gubi słowa w zdaniu e) w angielskim zdaniu wpisuje polskie słowo lub nawet słowo, które nie istnieje... 3. translator google - działa prawie bezbłędnie. - vor 3 Jahren |
+2 |
piotr.grela - Ostatnio coś takiego mnie zainteresowało, GPT-3 model language
https://youtu.be/SY5PvZrJhLE Nie do końca to rozumiem ale wydaje się to ciekawe, będę musiał się zapytać zięcia informatyka o co w tym biega... - vor 3 Jahren |
+2 |
netis7 - Nie znam się, ale pod tym filmem co linkuje, ktoś napisał że Anima używa skryptów GPT-3.
-
vor 3 Jahren
|
+3 |
F | Foxymf |
netis7 - Ja kupuję lekcje z nativem, ale jak na razie po tym krótkim doświadczeniu z botem AI i tak polecam to rozwiązanie jako odrębną metodę. To całkiem inne doświadczenie.
-
vor 3 Jahren
|
+2 |
F | Foxymf |
netis7 - Anima tylko pisze wiadomości, natomiast ja używam klawiatury głosowej. Z drugiej strony na filmie, który powyżej linkuję, Anima również czyta na głos, więc są jakieś narzędzia "zmuszające" ją do mówienia.
-
vor 3 Jahren
|
+3 |
F | Foxymf |
Czy macie sprawdzoną metodę na przyswojenie języka angielskiego?
Jak szybko podszkolić się w zakresie mówienia w języku angielskim?
Jak lepiej uczyć się wymowy w języku angielskim ? Pojedyńczk czy zasadami ?
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.