![]() | drumstick |
![]() | quantum137 |
drumstick - 152 słowa * 10 zdań = 1520 zdań
- napisanie zajmie "trochę" czasu + całą ścianę wytapetuję notatkami... - vor 13 Jahren geändert: vor 13 Jahren |
+1 |
quantum137 - Zawsze możesz napisać po 20 zdań by starczyło na inne ściany;)
-
vor 13 Jahren
geändert: vor 13 Jahren
|
+2 |
drumstick - Biorąc pod uwagę liczbę lekji - 150 - jeżeli każda lekcja wymagałaby 1 ściany, to przyjmując średnią liczbę ścian 4 na pomieszczenie mamy około 37 pomieszczeń. Trzeba wynająć pałac. Koszty nauki drastycznie wzrosną.
-
vor 13 Jahren
|
|
quantum137 - To jeszcze nic!
Widziałeś 24 pokoje na 32m^2? http://www.wykop.pl/ramka/353994/24-pokoje-na-32-metrach-kwadratowych-konkretna-chata/ - vor 13 Jahren |
+1 |
drumstick - Mówiąc już poważnie - jak przez to przebrnąć?
Najpierw po prostu ominąłem dalszą część - ale zawarte tam wiadomości gramatyczne są konieczne to zrobienia ćwiczeń. Myślałem, że lepiej byłoby, gdyby było to podzielone na mniejsze sekcje ćwiczeniowe + teściki sprawdzające. I brakuje mi sprawdzianów, sprawdzających znajomość zasad gramatyki. Czy jest aka możliwość w eTutor, czy coś przeoczyłem? - vor 13 Jahren |
|
drumstick - Film jest rewelacyjny! To rozwiązuje problem.
Tylko z rodzinką będę musiał dogadać się, którą wersję pomieszczenia używamy w danym momencie. - vor 13 Jahren |
|
quantum137 - W tym przypadku nie ma raczej innego wyjścia niż ćwiczenie i powtarzanie do skutku.
Możesz na 1 stronie wypisać te czasowniki i dodać po jednym zdaniu. Potem powtórki, powtórki i jeszcze raz powtórki zwracając szczególna uwagę na -ing/bare infinitive/full infinitive, bo o to tu chodzi. - vor 13 Jahren |
|
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
W | Wiedzma_z_Gor |
drumstick - Świetny pomysł. Że nie wpadłem na to! Dzięki.
Tylko czy można np. załóżyć słownik zawierający specjalnie dany zestaw zdań? - vor 13 Jahren |
+1 |
"Would like" - zdania twierdzące z czasownikiem - notka gramatyczna - wątpliwość
Jaka jest różnica między would prefer/would rather?
Jakie są różnice w konstrukcji III okresu warunkowego?
Dwa czasowniki w Present Simple - Czy drugi czasownik odmieniamy ?
Dlaczego pytanie "Do you enjoy doing a homework?" jest z końcówką -ing
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.